EVROPSKÁ VÍNA V PODMÍNKÁCH ČESKÉ GASTRONOMIE-VÍNA FRANCIE

Vyprodáno VYPRODÁNO

Tato kniha se stala nepostradatelným pomocníkem v pionýrských časech francouzského vinařství v České republice a byla první, česky, psanou knihou o tomto tématu v ČR.

I ve značném nákladu, byla beznadějně vyprodána a dnes se s ní můžete setkat pouze na burzách či v knihovnách majitelů vinoték. Kniha se stala legendárním titulem  české vinařské literatury.

Kniha jednoduše a přehledně mapuje francouzské vinařství, včetně názorných fotografii a francouzské výslovnosti používaných odborných názvů.

Kniha je navíc vybavena jednoduchým testem, čtenářových znalostí o vinařské Francii a psychologickým průvodcem, při prodeji francouzských vín českému konzumentovi.

Vysoce oceněna a do dnes používaná je také v českém, odborném a gastronomickém, školství.

Její autor Petr Doležal, patří mezi přední znalce této problematiky, vyučuje externě na školách gastronomického směru a je akreditovaným sommelierem v národním programu Sommelier.

Informace o knize 

Stránky: 154

Rozměr: 14x21 cm

Obal: brožovaný

Ilustrace:černobílé fotografie, perokresby

Ukázka z knihy: ne

E-kniha: ne

Audiokniha:ne



200,00 Kč
Please select variants first