EVROPSKÁ VÍNA V PODMÍNKÁCH ČESKÉ GASTRONOMIE-VÍNA ITÁLIE

VYPRODÁNO

Zcela vyčerpávající informace o vinařské Itálii, staví tuto knihu mezi nejlepší odborné publikace, které byly o vinařství v Itálii napsány.

Čtenář se seznamuje s kompletními přehledy jakostních kategorii, charakteristikami jednotlivých vín, vyhlášenými specialitami italského vinařství, rozdělení producentů, vyčerpávajícími popisy jakostních značení na etiketách. Včetně popisu oblastí, producentů, podoblastí, specifických technik, výslovnosti odborných názvů a testu vědomostí.

Její autor, Petr Doležal, patří mezi přední znalce této problematiky a vyučuje externě na školách gastronomického směru.

Informace o knize

Stránky: 144

Rozměr: 14x21 cm

Obal: brožovaný

Ilustrace:černobílé fotografie, perokresby

Ukázka z knihy: ne

E-kniha: ne

Audiokniha:ne


0,00 Kč