EVROPSKÁ VÍNA V PODMÍNKÁCH ČESKÉ GASTRONOMIE-VÍNA ŘECKA

Další část čtenářsky oblíbené edice je věnována méně známému vinařství v Řecku, které stálo u kolébky světového a evropského ošetřování vinné révy.

Představení etiket vín z jednotlivých oblastí, včetně vysvětlivek řeckých vinařských názvů, výslovnosti a testu vědomostí, představení vinařských rarit a mytologie antického světa řeckých bohů.

Její autor Petr Doležal, patří mezi přední znalce této problematiky, vyučuje externě na školách gastronomického směru, pořádá sommelierské soutěže a své zkušenosti aplikuje do reality na svém vinohradu. 

Informace o knize

Stránky: 138

Rozměr: 14x21 cm

Obal: brožovaný

Ilustrace:černobílé fotografie, perokresby

Ukázka z knihy: ne

E-kniha: ne

Audiokniha:ne


200,00 Kč